måndag 5 juli 2010

Sooooooooooooooool och lite svalare äntligen!


ja det är underbart att solen skiner och att det äntligen är lite svalare ute! Jag går mest och kvider när det är stekhett, håller mig helst av allt inomhus...


Men...det har blivit lite träning ihelgen iaf. I fredagskväll tränade jag ju lydnad med båda dogsen, i lördags förmiddag for jag till klubben för att träna med Mia men nåt i magen sa mig att ...hmmmm...jag gjorde iaf ett strålande pass med båda vofsarna, jag har inte tränat lydnad ordentligt med Mint på jättelänge och det märks medan Chili börjar så att säga paketera samman sig om man kan säga så...mer koncentration, mer precision i momenten.

I går blev det inte mycket tränat, jag hämtade Hanna och sen for vi till Mia och kikade på hennes nya bagge och så fick Hanna hälsa på Lovisa, hästen hon ska börja rida lite lätt.

Idag tog vi spåret, det hade legat i fårhagen, alltså fältspår, 24 timmar, minimalt med blodstänk på klöven och så steksol....ja jag kände att det blir en utmaning att se hur hon grejar. Just att det ligger öppet, det är svårt och så var spåret då gammalt och ja man märkte att hon gick och letade vittring i luften på ett par ställen men på det hela taget grejade hon det fint. Tom muren jag kände att hur grejar hon detta om jag går över här, det var liksom inte nån grej alls, hon bara traskade över. Kanontjej! Nu hoppas jag bara att provet går lika bra som hon är anmäld till, det är svåra marker vet jag sen innan så vi får se hur det går, om inte annat blir det en spännande utmaning!

Nu, hopp ner i sängen!

Ha det fint allihopa!

1 kommentar:

  1. Ojoj, vad du tränar och ligger i :-) Härligt att höra att det går bra för er! Jag antar att det inte är officiellt när det blir ökl-prov, så det är ju svårt att hålla tummarna... Lycka till i alla fall ;-)
    /Ing-Mari

    SvaraRadera