fredag 4 juni 2010

Yiiiieeeehaaaa, det är fredag!!!!





underbara sommar, underbara fredag!!!! Vad det är ljuvligt med sommarvärme!!! Man blir sååå glad!!!!


I veckan har jag fått klart två stora bolagsbokslut, det sista idag och det är en sån underbar känsla! Jag har inte så många deklarationer kvar att göra och jag har ändå hunnit stämma av lite löpande på andra kunder, det är så skönt att ha hunnit ikapp!!!! Jättegott!


Och det gör ju att man kan njuta av värmen när den kommer oxå!


Idag när jag kom hem så sa jag till sambon att vi åker ner till våxtorps marknad och han var inte sen att hänga på! Men väl därnere var vi på en plantskola och fick med oss lite roligt hem och doften från pizzerian i Våxtorp var sååå underbar, så vi for ner till Båstad och åt lunch istället! Sen vidare ut mot Boarp och handlade lite, tillbaka till Våxtorp till en plantskola till där jag bland annat köpte en oktoberstormhatt, en sååå underbar blomma!



väl hemma igen har vi planterat, Jenny har varit här en kortis och så var jag bara tvuuuungen att kolla om Mint kunde apportera eller om det var en engångsföreteelse! Det var nämligen såhär att igår gick dagen i ett huj, hundarna var inte rastade, inte tränade och dagen led mot sitt slut. Så jag och Hanna tog först hundarna med oss upp i skogen och rastade dom och sen tog Hanna med sig Mint ut och skulle träna medan jag lagade middag, då var klockan redan åtta...själv tog jag in Chili och körde ställande under gång med henne i köket och det gick kanon!

Sen ett tu tre står jag och kollar ut genom fönstret och inser att där far en dummie och efter den far Mint som ett skållat spjut! Hämtar och lämnar av till hanna, busar och leker och iväg igen! Helt fantastiskt! Hanna hade fått listan med saker att träna som vi skulle gjort på kursen i onsdags och det gick sååå fint!

Så idag var jag ju tvungen att kolla, kan hon? Och jo se det kunde hon! Vi lekte, vi stojade och lekte tafatt och hon apporterade! Hon kom dessutom tillbaka med dummien åt mig!!! Så nu är det LEKA och springa och hämta som gäller!!!!

Ha en go helg, själv ska jag leka mig igenom den!!!! *hihi*




1 kommentar:

  1. Så härligt att bo i dina trakter med allt mysigt runt omkring,,men de är väl som med allt annat man blir hemma blind....Va kul när de klicka med hundarna..här blir de viltspår och lydnad som gäller roligast är ju jakten men jag starta nog inte med honom.....
    Va rädd om dig och ha en skön helg
    kram wivi
    ps Va bra att de inte avskräckte tösen när hon flög av~~

    SvaraRadera