lördag 15 maj 2010

Modighetspris!!!!



Jag är såå stolt över min lilla tös idag, hon har fått dagens MODIGHETSPRIS!!!! Från att ha suttit i mitten när dom andra i gruppen galopperade och varit jättejättejätterädd så har hon idag galopperat alldeles själv på en C-ponny, en maxad sådan dessutom! Store goe Bilbo och det gick sååå fint! Det har gått lite stegvis under våren, hon började på en liten B-ponny till att gå steget upp på både Bilbo och på hästen Mynt, men inte själv på dom och nu idag galopperade hon själv på Bilbo! Ja jag är så stolt! Så stolt och så glad för att hon kom över sin rädsla! Ett leende stort som en sol lös när hon klev av hästen idag!!!!!!!!

Igår hade vi tur med vädret, fåren blev klippta och det är såå skönt! Men vilka råttor som dolde sig därunder...hualigen! Det blir uppmatning under sommaren här, bara dom kommer ner till sitt bete iofs så är det löst men den här vintern har tagit hårt på dom. Det jag känner nu när jag ska slakta ut så många är att vi ska göra radikala ombyten på alla fronter, jag måste ha annat foder till dom i vinter, jag har insett att ensilaget vi ger dom är alldeles för blött! Det får inte se ut på det viset....det måste vara torrare! Kan säkert ha påverkat lamningen oxå...

Som många av er ser så har jag lagt ut lite mer bakbloggar på blogglistan, jag älskar ju att baka och igår åkte bakmaskinen fram igen. hanna protesterade över att jag aldrig bakade bröd i maskinen längre så det fick bli två bröd med samma grundrecept men olika mjöl. Blev kanon! Så nu får den tjänstgöra ett tag till, tur jag inte gav bort den när jag tänkte!!!!!

Nähä, ut i solen som tittar fram nu, ska ta spåret med Chili som jag la för två dagar sen!

Ha en fin söndag och fortsatt lördag!!!

2 kommentarer:

  1. Grattis till dottern..de är stort att övervinna rädsla..så härligt att se när de växer då=)
    Tänk på att inte lägga för många spår nu i början.. Jag är för feg för att starta dra mig för att ringa blir nervös bara jag tänker tanken..
    Ha en skön söndag
    kram wivi

    SvaraRadera
  2. Mycket har jag men mod ... ärligt talat: mycket lite i sådana fall! *ler*

    SvaraRadera