söndag 4 april 2010

Ta till vara på livet!

denna helgen har varit en fantastisk helg! vi har haft kalas för Hanna och hela halva släkten har varit här, vi åt gott och vädret har varit på vår sida större delen av helgen så att vi faktiskt har fått gjort massor! Jag borde bromsa och sakta ner men det har varit en lång tung vinter och när vi väl kände att NU kan vi flytta korna, ta ut fåren och flytta baggarna så kändes det plötsligt mycket lättare att få det gjort oxå...så det är gjort och vi har fått en tillökning på gården i helgen, vår lilla kramiskossa Flisa har kalvat, en underbart söt liten kvigkalv som heter Nanna.....

Våren är på väg, livet spirar och ingen borde nånsin säga *jag gör det imorrn* om saker som är viktiga, saker som betyder något.....ta till vara på livet, en dag kan det vara för sent......livet och kärleken, lev det och älska det!!!!!

Ha en fortsatt go helg!!!!!!

4 kommentarer:

  1. Hej.
    Va kul att se fler som har Highland visst blir man glad när första kalven kommer. Vi fick våran första för två veckor sedan. Hoppas den blir svart för tjuren är svart. Nu väntar vi på fyra kalvar till innom kort hoppas jag. Synd att ni hade sådan otur med lammen. Vi hade får tidigare och ett år fick vi ta bort 11 lamm som hade förkort underkäke då vill man bara ge upp.Men man får glädjas åt dem man har.Hur gick det med mössan ?
    Ha en fortsatt bra vecka.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  2. Visst är det faschinerande med varje nytt liv som kommer till jorden! Blir otroligt avundsjuk när jag ser på bilden att ni har barmark i hagen. Här är det fortfarande ca 50 cm snö i naturen, bara plogade parkeringar är ok att träna på. Längtar till våren!
    Anna och Grym

    SvaraRadera
  3. Grattis till lilla kalven <3

    Men visst är det så, när våren kommer vill man bara *srpinga*
    Kram kram!

    SvaraRadera
  4. Hej Ullis!!!

    Åhh vad länge sedan jag tittade in hit. Grattis till lamm, kalv och inte minst MINT! :)

    Hoppas du mår bra vännen..

    Kram Mia N

    SvaraRadera