fredag 9 april 2010

Ibland känner man att det bara blir för mycket....



ibland kan jag känna att NU räcker det väl? Men likväl verkar det inte göra det....häromdagen när jag kom ner i hagen såg en tacka ut som att hon antingen hade fått påssjuka eller varit väldigt tjock och gått ner i vikt väldans fort? Märkligt kände jag...dagen efter såg ALLA tackorna likadana ut! Snabbt samtal till Anders.....som talade om att jo mask var det här! Antingen en mask eller en annan...och dom maskas av med olika medel....Heja!

Å då håller vi väl där? Nej igår bet sambon av en tand....

Räcker det där då? Nej ................Chili är skendräktig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Märkte på henne igår att hon var lite låg och var inte alls sig själv vid promenaden...idag var hon lika däven så jag har avbokat MH-t imorrn och jag har avbokat jaktdagen på söndag...inte lönt att åka med en hund som knappt vill gå ur soffan och som stendog på golvet när hon och husse varit i skogen...

Fördelen är att jag och Mint åker på valpkursen imorrn och att tackorna nu efter en dunk maskmedel faktiskt redan efter några timmar är bättre! Svullnaden på huvudena har gått ner markant bara på några timmar så hoppet finns att dom blir bättre snabbt...sen ska vi nog få upp dom i vikt oxå och så fick vi förklaringen till varför lammen dog...Ja heja!

Men Nu vill vi ha en lugn helg förutom valpkursen imorrn då! och så ska jag försöka få jobbat lite, har varit jätteduktig både idag och igår och suttit och jobbat. Igår fick vi ju lagat tvättis oxå så den har gått varm!

Ha en skön helg allesammans!!!! En extrakram till Nina och en till Birgitta! Ni har båda varit ett stort stöd idag i eländet!!!!!

4 kommentarer:

  1. Nä, så eländigt!!!

    Hoppas att du får en trevlig helg där du kan samla ork och kraft!

    SvaraRadera
  2. Jaa, vad ska man säga?? Lika bra att få allt elände avklarat på en gång kanske?? Eller inte... Det finns gränser för hur mycket man orkar med på en gång... Skönt att höra att fåren svarade på behandlingen i alla fall!! Och MH'n kommer det flera av. Ha en skön helg!!

    SvaraRadera
  3. Kan bara säga att du/ni har då fått för mycket elände på en gång. Men tur att det finns botmedel i alla fall. Nu hoppas vi att det kommer att gå framåt utan större bekymmer. Så att du kan njuta och bara va en stund.
    Ha en trevlig helg kram Beijan

    SvaraRadera
  4. Sånt jädrans eländer!!
    Men börjar det så följer det mer men ni har väl fått nog av er beskärda del nu....
    Varma tankar och kramar på er!!
    kram wivi

    SvaraRadera