torsdag 15 april 2010

Det är våååår ute!

Det har varit några härliga dagar i solskenet i Tygared! Har jobbat jobbat jobbat oxå det är ju dekalrationstid nu, men har ändå hunnit med lite utevistelse och framförallt har vi börjat lyfta ur ströbäddarna redan, det är nästan för bra för att vara sant! Alla våra tackor är friska och krya nu igen, det är lite klövar som måste modifieras, vad är det med vita klövar och ont? det är bara dom tackor med vita klövar som har haft hårda kanter och ont i sina klövar....märkligt! Men men.

En underbar eftermiddag hade vi igår när Camilla med barn kom och hälsade på, goa skratt och bra pratstund! Alltid lika mysigt! Ser fram emot att åka till stugan i sommar och bada och grilla och som sambon sa dricka pilsner...:O) mysiga sommarkvällar vid stranden är helt ljuvliga!

Ikväll har vi varit hos goda vänner och ätit god kvällsmat och pratat och skrattat om vartannat...vad vore livet utan vänner????

Härliga vår välkommen! och nu är äntligen Chili okej igen, så nu börjar vi rulla tillbaka på rätt köl igen!!!! Heja heja!!!!

Njut av våren, njut av helgen, det tänker vi göra!!!!

3 kommentarer:

  1. Det är nåt speciellt med vita fötter! Hästfolk säger likadant.
    Anna

    SvaraRadera
  2. Jaa, nu är det verkligen HEEELT underbart!! Man vill ju knappt gå in på kvällarna!!
    Trevlig helg!!

    SvaraRadera
  3. Hej Ulrika!
    Olivia har en inbjudan till Hanna, jag hoppas hon ger den imorgon... Skulle ju gjort det redan i fredes men då såg hon inte henne sade hon så jag skriver här nu "lite i förväg"... Olivia ska ha disco på lördag, kl 17-19.30, hoppas hon kan komma!!! Och som sagt inbjudan ska också komma skriftligen var det planerat!
    Kram Mariette

    SvaraRadera