fredag 29 januari 2010

Underbara fredag!



det är lite märkligt det där men när fredagen kommer så känns det i kroppen nästan bums man vaknar. Jag har ju fördelen att styra mig själv i jobbet och jag känner ändå det där att nu är det äntligen fredag! Det är sååå gott!



Idag har jag och vovvarna varit ute och pulsat i snön i nästan trekvart, Mint gick i mina spår och det gjorde hon minst sagt rätt i....hon skuttade före mig oxå emellanåt men när det var riktigt djupt med snö då smög hon bakom mina fötter....



Hon håller riktigt duktig koll på mig nu när vi är ute, idag tänkte jag att jag måste testa en sak, så jag sa inget utan bara vände mig om och satte mig ner i snön med ryggen mot henne när hon sprang efter Chili och det tog inte många sekunder innan jag hörde ljudet av små tassar komma farandes tillbaka i snön! duktig tjeja!!!! chili kom oxå men där var inga små tassar utan mer ett moln av snö som yr runt som ett snöoväder när hon kom i femhundra knyck!



Sen har vi varit ute och skottat lite snö oxå jag och vofsen, ut till hönsburarna och bort till ensilagebalarna, sen gitte vi inte skotta längre. Resten tar vi imorrn....men nu snöar det igen, så kanske det blir till att börja om imorrn???



Ha en riktigt härlig helg!









3 kommentarer:

  1. Hailey hoppar också i snöhålen efter mina stövlar, det ser för kul ut nu när snön är riktigt djup på sina håll. För när hon landar i hålen så ser man knappt svansen på henne. Men lika glad är hon för det, ha ha.
    Önskar dig en skön fredagskväll :o)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vad härligt och roligt det lät med promenden...en snöpromenad tycker jag är härligt... brukar gå om kvällarna...

    Visst är det speciellt med fredagar!!! Det är lite lyx och njutning.. Kanske ett glas vin till kvällsmaten och något gott till TV;n inte dumt...

    Ska klippa mig idag också, det känns skönt!!!

    Önskar dig en fin och mysig helg!
    Kram mariette

    SvaraRadera
  3. Ha en riktigt skön helg ni också = )

    Kram Lena

    SvaraRadera