måndag 21 december 2009

Nu är det snart jul....

och visst är det härligt! Jag fick den födelsedagen jag alltid velat ha, en snöig och fin födelsedag, det har stått överst på min önskelista ända sedan jag varit liten...det var sååå vackert! en riktigt lugn och skön dag fick jag oxå, i sällskap med min familj och goda vänner var vi sen och åt ett härligt julbord på Punch ute i Tylösand. Jättegott. Mängder med julmat men jättegott! Ett ställe jag annars kan rekommendera är Gits Gård utanför Stafsinge, där var oxå jättegod mat, där var vi i fredags, oxå jättegott och man blir ju så MÄTT när man äter julbord!

Ikväll har vi fått köpt julmaten, vi har varit och lagt ett hjärta på min morfars grav och vi har varit hos Josse och kikat på valparna som växer så det knakar men som är söta som sockerbitar hela högen....min lilla tös la sig bredvid mig och somnade, hon kom och kröp upp i min famn det första hon gjorde när vi kom och var sååå mysig, knähundar sa Josse att det blir i denna kullen! Det gillar vi! Längtar tills vi får hämta hem lilltjejen!

Nu ska jag lägga mig på min spikmatta jag fick i present, sen är det nog nästan sovedax! Ska jobba imorrn oxå sen tar jag julledigt tror jag!

Tjingeling på er!

2 kommentarer:

  1. Härligt att du fick sån fin födelsedag!

    Hur har det gått för den där jäntan som försvann, har hon kommit tillbaka?

    SvaraRadera
  2. Önskar Er en riktigt God Jul!

    Kram Lena

    SvaraRadera