tisdag 27 oktober 2009

Muskler man inte kommer ihåg att man har...



ja nog kommer man på att man har muskler på dom mest konstiga ställen emellanåt! Jag själv har kommit på det idag, efter min premiärtur på hästryggen efter 23 års uppehåll...lite spänd var jag hur det skulle gå men kände att jo när det vankades uteritt på ridskolan så högg jag Linda och frågade om jag kunde vara med. Vi var två tappra plus en annan ridlärare som gav oss ut igår och jag måste säga att jag är lite förvånad över mig själv. Det satt i, lite som att cykla. Sen kände jag emellanåt att jag blev trött i både ben och rygg men roligt var det!

Började redan igårkväll känna av att aj aj det gjorde ont på dom mest konstiga ställen men på det stora hela trodde jag nog att det skulle vara värre! Så jo, det får nog bli en fortsättning på det här!

Och idag har jag varit hos brorsan en sväng och hos mamsen en sväng. hanna var med, hon har ju lov! Jättemysigt!

Och apropå mysigt, en av hönorna har kommit på att jo nu är en fin tid att ruva på! Hmm...hon låter som en knirkdörr när man ens petar på henne. Sur som en ättiksgurka ungefär. Just nu ruvar hon på ett plastägg...när sambon skulle lyfta på henne förut idag ville hon helst hacka sönder honom sa han :) hur som helst, dom har fått nyyya fiiiina reden pönorna därute, min älskling har gjort ett *sexpack reden*, jättefina! Så nu är hönshuset komplett, tack snälla älsklingen min!

Nähä, mot soffan och hell´s kitchen!

1 kommentar:

  1. Ha ha, det där gör såå ont med rid-träningsvärk tycker jag! Och när man linkar fram så vet man att man har bara sig själv att skylla egentligen. Men man kan ju inte låta bli :o)

    SvaraRadera