lördag 8 augusti 2009

GRATTIS brorsan Anthon!!!!

hälsar jag och Chili!!!! Anthon har gått vidare till final i flattemästerskapet och vi önskar honom ett jättttttteeeeestort lycka till i finalen!!!!! Vad roligt!!!!! Jag funderade ett tag på att åka ner och titta på flatmästerskapen som ju inte går sååå långt härifrån egentligen men efter en pärs med magen i veckan så kände jag att tack men nej tack, jag stannar gärna hemma och vilar magen. Troligen en släng magflunsa som passerade med hög feber och trötthet, då är man inte sugen på att ge sig iväg nånstans alls egentligen...

Idag har jag istället suttit och jobbat. Börjar officiellt och jobba på måndag och kände att det som är gjort, det är gjort. Jätteskönt att få det gjort framförallt. Mattias sov idag och Hanna var hos Mimmi, så det passade ju jättebra. ATt kunna sitta och jobba i sin egen takt och bara ta det piano är guld.

Ikväll när jag hade hämtat Hanna så gick jag ut och gav mina småpönor spagetti och sen var jag tvungen att sätta mig ner hos dom en stund. Jag kunde inte låta bli att le, le över hur enormt roliga dom är att se på, le över hur tama och personliga dom är och le över lyckan att få se deras mimik och minspel när dom springer omkring med spagetti i munnen medan dom försöker äta upp den, men springer för att ingen annan ska få den. Dom är helt saligt förtjusta i spagetti!!! Just det där att jag skulle bli så jätteförtjust i mina hönor, det förstod inte ens jag!

Jag är dessutom enormt glad över att Hanna får växa upp såhär. Växa upp och känna samspelet med levande varelser, att lära sig förstå och känna med dom, lära sig livets gåtor och lära sig att känna empati med även andra än människor. Framförallt lära sig empati, lära sig förstå hur andra levande ting fungerar. Man lär sig enormt mycket om livet och lär sig att man inte är allenarådande, att man måste ta hand om andra och känna med andra oxå. och hon får så mycket tillbaka. Så mycket kärlek, så mycket lojalitet från dessa små varelser. Det är så härligt att se. Det faller sig så naturligt mellan henne och djuren dessutom, mycket för att hon är uppvuxen med dom och fick lära sig redan från början att vara snäll mot djuren, man jagar dom inte, man visar dom hänsyn precis som andra levande ting och om man är snäll mot dom så får man så mycket tillbaka. Det är verkligen helt fantastiskt!

Nu däremot ska jag gå och nanna kudden, imorrn är det kalas på falkberget, min lillabror fyller år på måndag och ska ha kalas, det blir smörgåstårta och annat smarrigt, det ska bli helt underbart ljuvligt jättegott!!!!!

Sov gott allihopa! och LYCKA TILL i finalen Jonas och Anthon!!!!!

Tjingeling!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar