onsdag 1 juli 2009

Två fantastiskt trevliga dagar är till ända...
vi har varit hos Jenny Wibäck på http://www.vovpedagogik.se/ på kurs i två dagar i kursen Tävla med glädje! Det har varit sååå inspirerande och vi är nu fyllda med övningar vi kan träna, kedjning, positiva ingångar, hur mycket inspiration som helst! Det som är så skönt är att Jenny vet vad jag gått igenom, hon vet vilken vånda det är att bara ta sig dit och att dessutom ta av hunden kopplet och träna med glädje som både jag och Chili lyckades med, ja det är ett stort steg för oss bland främmande människor! Ja inte för hunden men för mig! Nu ska vi sätta igång och träna lydnad och vi ser redan fram emot nästa kurs! Tack snälla Jenny för ditt stöd och din uppmuntran, den är oväderlig!!!!
Det har varit väldigt varmt dom här dagarna och jag kan inte säga att jag njuter av värmen men man ska inte klaga, vi vill ha sol och värme även om jag gärna hade tagit lite regn oxå nu...
Min helt fantastiska sambo har börjat bygga på hönshuset nu dessutom, han är min alldeles egen pärla!!!!!!!
På söndag är det sök och då ska vi äntligen vara med oxå!!!
Och ikväll har Anne och Christer varit här och fikat, dom hade med sig en helt ljuvlig rosenknoppspelargon till mig, sååå vacker och det var så mysigt!!!!!!
Ha en skön helg allihopa!!!!

2 kommentarer:

  1. Oj vad du tränar med din vovve...så kul:)
    Ja här e det så varmt och det ligger åska i luften men det gillar jag inte haha

    Ha en skön dag// Kram lotta

    SvaraRadera
  2. Roligt att läsa att du är nöjd med kursen. Ännu roligare förstås att få träffa er live - Chilli är ju hur mysig som helst. Ta vara på tiden tillsammans och träna med GLÄDJE så kommer ni att komma långt!!!

    SvaraRadera